Főoldal   »   Visszajelzések
 
VISSZAJELZÉSEK:

Visszajelzés beküldéseVadászgörbe - Farkas Viktor - 2016-03-02 19:31

Tisztelt Jeneses József! A napokban megérkezett hozzám a Vadászgörbe. Gyönyörű és precíz munka köszönöm és gratulálok. Példa értékű hozzáállás és kapcsolattartás volt végig, csak ajánlani tudom Önt. Remélem sok kés kerül még ki az Önök műhelyéből. Csak így tovább.... Köszönöm még egyszer!! Üdvözlettel: Farkas Viktor

 

Kedves Viktor! Köszönöm szépen az elismerő szavakat, örömömre szolgál, hogy találkoztak az elképzeléseink! Üdv: Jeneses JózsefVisszajelzés - Székely Róbert - 2015-11-16 08:08

Kicsorbult és karcos felületű Spydercomat küldtem a késes műhelybe egy kis renoválásra. Az eredmény csodálatos lett, az élszög pontos, a karcok eltűntek az éle pedig tényleg jobb mint újkorában. Nagyon köszönöm nektek csak így tovább, még biztosan "találkozunk"! Ja igen a kést a szomszédos városba személyesen hozták vissza! Köszönettel Székely Róbert

 

Köszönjük szépen az elismerést, örülünk, ha tetszik a végeredmény! :) (Lovász Késes Műhely)koszonet. - Muszka Zsolt - 2015-11-06 17:11

Mar lassan 15 eve hogy kulfoldon elek es meg mindig szivesen emlekezem visza arra a minosegre,kiszolgalasra amit a lovasz csalad nyujtott....hentes keseim a minoseg felso fokat jelentettek nekem.batran mondhatom hogy itt az amerikai egyesult allamokban sem talalni hasonlo minoseget es precizitast.nagy tisztelettel koszonok mindent.Zsolti.

 

Köszönjük az elismerő szavakat! :-)  (Lovász Késes Műhely)Egyedi kés! - Szabó - 2015-06-25 22:35

Örömmel vettem át és birtokba a kést amit a Lovász Gyula készített el nekem nem kevés levelezés után. :D Hihetetlenül gyönyörű lett és minőségben kidolgozásban kifogástalan. Minden várakozásomat felül múlta. Nagyon köszönöm a munkádat! További sikereket és jó egészséget kívánok mind a munkában mind a magánéletben!

 

Köszönjük szépen! Minden jót kívánunk mi is! (Lovász Késes Műhely)BD 005 - Stadler Tamas - 2015-02-15 16:14

A bicskat a szuletesnapomra kaptam a felesegemtol. Megdobbento a precizitas, a minden reszleteben hihetetlen minoseg. Eros, eles es gyonyoru. Jo erzes lehet egy ilyen tokeletes munkat kiadni a kezbol.

 

Köszönjük a dícsérő szavakat, mindig örömmel vesszük a pozitív visszajelzéseket! (Lovász Késes Műhely)W11 jelű egyedi kés - Kovács István - 2014-06-24 17:23

Tisztelt Lovász Úr!A Tűzzel Vassal Fesztiválon vásároltam Öntől a w11 jelű kést,csak gratulálni szeretnék. Üdvözlettel: Kovács István

 

Számunkra megtisztelő, köszönjük! (Lovász Késes Műhely)Egyedi horgászkés - Petróczki Attila - 2014-01-07 11:07

Az íves csontozókés mintájára a Lovász Késes Műhellyel egyeztetve terveztem egy horgászkést, melyet természetesen Velük kívántam elkészíttetni. A gondos és precíz munka elérte célját. Egy nagyszerű munkaeszköz született meg a kezeik alatt, melynek sem a használati értéke, sem a külleme nem hagy kívánni valót maga után. Köszönöm a Lovász Késes Műhelynek ezt a remekművet.

 

Köszönjük az elismerő szavakat és természetesen a fotót is! (Lovász Késes Műhely)R002 - HS - 2013-12-20 20:27

Igazi MŰALKOTÁS, amit kézbe fogni kivételes gyönyörűség. Az illesztések hihetetlenül precízek, a felületek kidolgozása fantasztikus. Ráadásul a tokja olyan jól méretezett és szépen elkészített mestermunka, amilyet nagynevű japán vagy német késekhez sem adnak.

 

Köszönjük szépen! (Lovász Késes Műhely)konyhai bárd - DrZ - 2013-12-10 13:05

Nagyon szépen és rekord gyorsasággal helyreállították azt a megviselt bárdot, amit a napokban találtam egy fiók mélyén. Életlen volt, foltos a vakrozsdától, a foka meg teljesen csipkésre volt verve, gondolom kalapáccsal püfölhették korábban. Most gyönyörű selyemfénye van, és úgy hasítja a levegőben az újságpapírt mint a legjobb késeim.

 

Köszönjük szépen, megtisztelő számunkra! (Lovász Késes Műhely)Egyedi kés - Éliás Sándor - 2013-09-23 21:05

Tisztelt Lovász Műhely! Az önöktől vásárolt egyedi kés minden várakozást felülmúl.Kívánok munkájukhoz jó egészséget! Nagy valószínűséggel nem az utolsó kést vásároltam önöktől. És kedves feleségem rajong az önöktől kapott ajándék konyhakésért! :)

 

Köszönjük szépen! :-) (Lovász Késes Műhely)B005 - Fráter Attila - 2013-06-04 12:23

Az ígért időben, az ígért módon, a megadott áron kaptam meg a B005 jelzésű bicskát. A minőség és az élezés magasan az elvárt felett van! Hihetetlenül szép és hasznos eszköz, ajánlom mindenki figyelmébe!

 

Kedves Attila, köszönjük szépen és az ajánlást is! (Lovász Késes Műhely)Eso38 - Szabò Gàbor - 2013-05-26 22:58

Egy honapja kaptam meg az Első Lovàsz kèsem,amit Jelenleg Algírban nyùzok,ès kivàllòan teszi à dolgàt.Amit màr az arabok is megjegyeztek.Mostmàr tudjàk hogy egy igazi magyar kèsnek nincs pàrja!Köszönöm nektek ezt a remekművet!

 

Örülünk, ha külföldön is elégedettek velünk, köszönjük az elismerést! (Lovász Késes Műhely)szúró - csampilampi - 2013-01-28 22:48

Tisztelt Mester! Ezúttal szeretnék gratulálni a termékeihez. Van egy Lovász késem, amit csak szúrni használok. Rengeteg kés megfordult a kezemben már, de ez az igazi szúráshoz. Kiváló penge, hegy és nyél jellemzi. Mégegyszer gratulálok!

 

Köszönjük szépen! (Lovász Késes Műhely)vélemény - Fleischer Erika - 2012-10-31 19:16

A konyhánkban a falon a második mágnes is megtelt Lovász késekkel. Mindenkinek meg van a magáé, és azokat használja. Vásároltam már a családnak is, ismerősöknek is. Azóta mindenkitől azt hallom, mennyire bevált náluk is a Lovász kés. Nem csoda, én tudtam jól :) A kiszolgálás első osztályú, jó oda menni. Ha megtehetném, hetente megfordulnék náluk.

 

Erika! Köszönjük Neked az elismerő szavakat! :-)  (Lovász Késes Műhely)Élezés - B.Peti - 2012-03-19 12:37

Eddig sehol nem találtam hasonló minőségű élezést. Mint itt. A jövőben is csak itt fogom késeim éleztetni, annak ellenére, hogy 100 km-t kell utaznom érte. Kiváló, minőségi munka, nagyszerű, gyors, pontos kiszolgálás.

 

Számunkra megtisztelő a pozitív visszajelzés, köszönjük szépen! (Lovász Késes Műhely)véletlen termékek